برای تهیه کیک شکلاتی با عسل ابتدا ، آرد ، بکینگ پودر و مخلوط ادویه را باهم ترکیب و 3 بار الک می کنیم .
فر را روشن می کنیم تا گرم شود .
کره و شکر قهوه ای را داخل کاسه ای ریخته و با همزن برقی آنقدر هم می زنیم
تا کرم رنگ و روشن شود . سپس تخم مرغ را به همراه وانیل اضافه کرده و هم می
زنیم . عسل را نیز اضافه می کنیم .
حالا ترکیب مواد خشک را که قبلا چند بار الک کرده ایم را به همراه دوغ بدون
نمک به صورت یک در میان به مواد بالا اضافه می کنیم و هم می زنیم تا آرد و
دوغ تمام شده و مایع یک دستی حاصل شود .
در پایان شکلات خرد شده را به مایع کیک شکلاتی با عسل اضافه می کنیم و هم می زنیم تا با دیگر مواد ترکیب شود .
مایع کیک شکلاتی با عسل را داخل قالبی که کف آن را از قبل چرب و آرد پاشی
کرده اید و یا با کاغذ روغنی کف آن را پوشانده اید می ریزیم .
حالا قالب کیک را در فری که از قبل گرم شده در طبقه وسط فر به مدت 40 دقیقه
در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا کیک شکلاتی با عسل ما آماده
شود .
بعد از نیم ساعت که از زمان پخت کیک گذشت با یک خلال دندان کیک را امتحان
کنید . اگر خلال دندان تمیز از داخل کیک بیرون آمد کیک شما آماده است .
کیک را از فر خارج کرده و صبر می کنیم تا خنک شود .
سپس کیک را از فر خارج کرده و روی آن را با گاناش شکلاتی تزئین می کنیم .
کیک شکلاتی با عسل را برش زده و با یک فنجان چای دارچینی نوش جان کنید .
- برای تهیه کیک شکلاتی با عسل می توانید در صورت تمایل برخی از ادویه ها را حذف کنید .
- بهتر است برای تهیه این کیک خوشمزه از عسل طبیعی استفاده کنید .
اشتراک گذاری در تلگرام
تبلیغات
درباره این سایت