زمان آماده سازی
30 دقیقه
حداکثر زمان پخت
50 دقیقه
مناسب برای
8 نفر
2 عدد
تخم مرغ
100 گرم
روغن مایع یا کره
240 گرم
آرد
120 گرم
شکر
1 قاشق چای خوری
بکینگ پودر
1/2 قاشق چای خوری
وانیل
به مقدار لازم
مارمالاد
کیک مارمالاد


برای تهیه این کیک از هر نوع مارمالادی که دوست داشته باشید می توانید استفاده کنید و اگر مارمالاد در دسترس ندارید از مربا هم می توانید استفاده کنید . البته به شرطی که آب مربا را کاملا گرفته باشید . من برای تهیه کیک مارمالاد از مارمالاد توت فرنگی که دستور تهیه آن در همین سایت آمده است استفاده کردم .

برای تهیه کیک مارمالاد ، ابتدا آرد و بکینگ پودر را الک کرده وکنار می گذاریم .
شکر و روغن را باهم ترکیب کرده و هم می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شوند . بعد تخم مرغ ها را دانه دانه همراه با وانیل به روغن و شکر اضافه می کنیم و هم می زنیم تا یک دست شود .
ترکیب آرد و بکینگ پودر را که از قبل الک کرده ایم را به مواد بالا اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خمیر نسبتا سفتی حاصل شود .
کف قالب مورد نظر ( من از قالب پای و تارت استفاده کردم ) را چرب کرده و یا کاغذ روغنی می اندازیم . دو سوم خمیر را کف قالب ریخته و سطح آن را صاف می کنیم . سپس مارمالاد توت فرنگی را روی سطح خمیر ریخته و پخش می کنیم تا تمام سطح آن پوشانده شود .
باقی مانده خمیر را در قیف ریخته ( اگر قیف ندارید از یک کیسه فریزر هم می توانید استفاده کنید ) و روی کیک مارمالاد نوارهای باریک می کشیم .
در پایان کیک را به مدت 40 تا 50 دقیقه در فری که از یک ربع قبل گرم کرده ایم در طبقه وسط در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا کیک مارمالاد ما آماده شود .
کیک مارمالاد را بعد از پخت از فر خارج و اجازه دهید تا خنک شود .
کیک مارمالاد را از قالب بیرون آورده و با توت فرنگی تزئین کنید .

  1. در صورت تمایل می توانید به جای روغن به همان مقدار کره استفاده کنید .

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

آموزش میناکاری روی سفال در اصفهان - هنرکده سفالینه رنگارنگ روشهای درمانی سما دستگاه تست قند جديد-ساعت تست قند- ساعت مچي تست قند خون-ساعت مچي بورس جهانی صفحه شخصی من جدال اکبر